Text Size
 • Over Ons +

  Missie.

  Happening Events heeft als doelstelling: het bedenken, produceren en uitvoeren van hoogwaardige evenementen met een unieke beleving

  Wij vinden co-creëren en een goede relatie met de opdrachtgever van essentieel belang voor een succesvol evenement. Zowel voor, tijdens als na het evenement betrekken wij u nauw bij alles wat we doen. 

  Visie.

  Happening Events ziet een evenement als een marketing en/of PR- tool waarbij een positieve spin-off effect word gecreëerd. 

  Met de beleving roept u positieve emoties op bij uw publiek en doelgroep(en), emoties die er voor zorgen dat u klanten bindt, medewerkers motiveert, naamsbekendheid en meerwaarde aan uw product, dienst of service genereert

 • Evenement op maat +

  Evenement

  Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken en doe je niet even tussendoor. Vooral een evenement dat nog lang in de gedachte van de bezoeker blijft hangen. Wil je ‘t goed doen, dan is een grondige aanpak vereist. Een evenement organiseren vraagt kennis, ervaring, passie, gevoel voor stijl en kwaliteit.

  Happening Events realiseert

  Happening Events bedenkt, produceert en realiseert unieke evenementen. Van productpresentatie een personeelsfeest en beurs tot netwerkborrels. Happening Events neemt al het werk uit uw handen, van juridische aspecten en het communicatietraject tot het coördineren tijdens het evenement. Voor u zorgeloos genieten.

  Elk evenement uniek.

  Elk evenement is uniek net als elke opdrachtgever, geen één is hetzelfde. Dit betekend dus maatwerk. Uw doelstellingen, wensen en eisen  zijn voor ons bepalend, wij gaan hiermee aan de slag om zo tot een unieke concept te komen en een succesvol evenement.

  Persoonlijk, onafhankelijk en transparant advies.

  Persoonlijk, onafhankelijk en transparant adviseert Happening Events u over alle aspecten die bij uw evenement komen kijken. Van een geschikte locatie een perfecte catering tot entertainment, audiovisueel en aankleding. In het proces naar werkelijke realisatie is het van belang dat Happening Events en u het zelfde evenement voor ogen zien in elk facet van belang. We kiezen daarbij bewust voor een transparant proces. Of het nu gaat om de ontwikkeling, de inzet van toeleveranciers of de uitvoer: uw evenement is bij ons in goede handen. Voor u een succesvol evenement op maat, voor ons een passie.

 • Werkwijze +

  Happening Events werkwijze.

  Elk evenement of feest maken wij uniek en heeft een ander plan van aanpak nodig, maar doorgaan wel de zelfde stappen. 

  Stap 1: Eerste kennismaking bij u op kantoor of thuis, waarbij wij de eerste fundamentele keuzes van het project bespreken samen met u. 

  Stap 2: Rapportage/Presentatie bij u op kantoor of thuis, van het projectplan die wij voor u hebben uitgewerkt na de eerste kennismaking. Een tweede bespreking over locaties, eventueel aanpassingen in het projectplan en de zakelijke keuzen, denk hier bij aan een begroting. 

  Stap 3: Bespreking op locatie voor de uitwerking fase kort gezegd, in de vorige stap werd gedetailleerd besproken wat er gerealiseerd moest worden, nu gaat het erom wanneer, waar, hoe, waarmee en door wie het gemaakt gaat worden.

  Stap 4: Uitvoering van het project denk hierbij aan opbouw, het evenement zelf en het afbreken van het evenement.

  Stap 5: Evaluatie bij u op kantoor of thuis. 

  Download hier de uitgebreide werkwijze omschrijving in PDF formaat.

 • Portfolio +

  Het begon met één man en alleen knippen…

  25 jaar later: 2 luxe salons waar u terecht kunt voor dé perfecte coupe & kleur, uitgebreide productadvies en een moment om te ontspannen

  Dit mocht gevierd worden, en is gebeurt in samenwerking met Bob Jansen Haar en make-up, L’Oréal en Ocean Diva op de Ocean Diva Futura te Hoorn.Ook vond tijdens het event de boekrelease van BOB! plaats, door een grote naam in de modebranche Leco van Zadelhoff. Een inspirerende boek gericht op reizen, heerlijk eten, stylingtips, kwaliteit en haarverzorging. Ook spreekt Bob Jansen hier natuurlijk in over de passie voor het beroep en een stukje historie.

  Kijk ook op www.bobjansen.com voor meer informatie over Bob Jansen Haar en make-up.

  Entree Ocean Diva.jpgHet boek BOB.jpgLive Dj.jpgOcean Diva top Deck.jpgPresentatie boek BOB.jpgpresentatie.jpgWelkoms drankje Prosecco.jpg

  Bekijk Foto's
 • Contact +

  Contact

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier e-mail direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31651707238

 • 1